valencià | castellano   

Buscar
  Historia gráfica

Año:2015
Pg:221-238
Título: Selecció d’imatges 2015.
Autor: Ferrer Guzmán, Vicent | Martí Cànoves, Mª Júlia | Tarín I López, Ramón
Periodo: História Contemporánea
Materia:  Historia Gráfica
Siglos: XX
Tema: Historia gráfica-
Idioma: ValenciàVista prévia
Història gràfica

Relació d'imatges

Any 1904. Imatge de joventut de Maria Tàrrega Peris, La Perica.

223

Francisco Garcia Sáez, El Perico, retratat en 1904.

224

Teresa Garcia Tàrrega, La Perica. Corria l'any 1926 i la xiqueta tenia ganes de ficar-se una vestimenta valenciana i com podeu veure va saber treure-hi profit: saragüells, espardenyes de careta, manta morellana, mocador al cap i una guitarra.

225

Francisco Tàrrega, El Perico, fotografiat en 1933.

226

Nieves Ferrer Barberà de Ca Morinos. Retrat de 1933.

227

Ací tenim el combregador Llorens Palop Garcia. Any 1931.

228

Pascual Moret Garcia va nèixer el 1911 a Alaquàs. En la Guerra Civil Espanyola va ser donat per desaparegut en el front de Pozoblanco

229

Foto de família de Mariano Ferrís Ferrís i Elvira Moret Garcia amb les seues filles. Any 1935 aproximadament.

230

Fotografia escolar de l'any 1946. Escola del carrer de Canalejas. Profesor: D. Juan Moliner Díaz de Rábalos. D'esquerra a dreta i de dalt a baix teniu la llista dels cinquanta alumnes. Primera fila: Juan Ferrer, José Pallarés, Serafín Huercio, Pascual Montesinos Chapa, Miguel Sena Presili, Germán Parra El Maio, Paco García Tabalet, Vicente Beta, José A. Debustos Gresito, Miguel Soler, Miguel Ros El Pinyol. Segona fila: Fco. Boscà El Patet, Andrés Dols, Miguel Garcia El Trompeta, Rafael Tàrrega Fransa, Hélios Ortíz, Vicente Ruíz El Tranviero, Ramón Zacherie El Francés, Andreu Chinestra Chinestra, Paco El Colí, Vicente Alós Cachuchi, Paco El Masena, Antonio Haro. Tercera fila: Paco El Moreno, Luis Pascual, Vicente Usedo El Millonari, Miguel Lino Orelletes, (¿), Vicente Forment El Uai, Enrique Sena Presili, José Martí El de la Picanyera, Pepe Muñoz El Potecari, Pepe Martínez El Pipa. Quarta fila: (¿), (¿), Vicente Castillo, Antonio Roca, Daniel Rodríguez El de les Beatrices, Valentín Císcar, Ximo Aliaga i Pepe Aliaga Els Boters, Roberto Zacharie El Francés, Paco Guillem El de la Repuntaora, Vicente Parra El Maio. Cinquena fila: Ramón Valero El Pachocha, Pepe Mora El Grauero, Pepe Pascual, Vicente Gil El Millonari, Francisco Peiró, Francisco Tàrrega Fransa, Alejandro Parra El Maio.

231

La fotografía correspon al dia que va cel·lebrar la primera missa mossèn José Mª Palop García. Les persones que l'acompanyen d'esquerra a dreta són: el padrí José Alfonso Sáez, el combregador, el seu nebot Jesús Palop Guillem, el seu pare Francisco Palop, el germà del mossèn Francisco Palop García, la seua mare Hilaria García Taberner i la padrina Elvira Moret García. Dia 9 de juliol de 1950.

Carrer de Sant Francesc. Grup de dones cosint a casa de Pilar, la dona d'Emilio P(...)Licencia de Creative Commons  Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons Reconocimiento-No Comercial-Sin Obra Derivada 3.0